Powered By Blogger

вівторок, 1 березня 2016 р.

Незвичайний дизайн в сучасному будівництві



В основному містечку китайського тропічного острова Хайнань відкрився новітній готель Intercontinental Sanya Resort, який простягнувся від досить завантаженій розважальної зони на березі моря до природного лісу біля чудових гір. Над проектом даного п'ятизіркового готелю трудилися архітектори з сінгапурської архітектурної студії WOHA.

Висококласний курорт займає територію в 129 117 кв.м.. З 350 номерів готелю одна третина розташована в 10-поверховому вигнутому і довгастому корпусі.
З кожного номера відкривається чудовий вид і на морі, і на навколишні курорт гори. У всіх номерах можливо полежати у ванні на балконі з видом на море. Решту дві третини номерів розміщуються в невисоких будівлях, які являють собою модифікації окремих будиночків і блоків з кімнатами. В цілому курорт виглядає як клаптева ковдра з невеликих, заселених відпочиваючими, садів. Сади ростуть у тому числі і на дахах корпусів з номерами.
Використовуючи сучасні технології і традиційні ремесла і матеріали Китаю, дизайнери відтворили в стильному готелі незвичайну атмосферу Азії.

Немає коментарів:

Дописати коментар