Powered By Blogger

понеділок, 4 квітня 2016 р.

Незвичайний дизайн календарів

Час не чекає, і, щоб не загубитися в мерехтінні днів, дизайнери придумують все нові і нові календарі. П'ять найоригінальніших ідей - перед вами.
Сірникову календар студії Юрка Гуцуляка
Український дизайнер створив календар для "марнотратників" життя. Кожен день символізує в ньому картонна сірник. Ця практична філософія була удостоєна безлічі нагород на міжнародних виставках.

Календар-cмайлік від Direct Design

Кожен прожитий день гідний того, щоб залишити про себе пам'ять в календарі. Якщо день викликає приємні спогади дизайнери - пропонують позначати його жовтим смайликом. Якщо день склався не так, як хотілося б, - для нього чорний смайлик, адже щоб відрізнити справжню радість, її потрібно з чимось порівняти. Інакше всі дні стануть просто сірими ...

"Живий" календар

Основна відмінність календаря, придуманого, від всіх інших полягає не тільки в оригінальному дизайні, а в наявності двох стрілок приводяться в рух спеціальним механізмом.

Велика стрілка показує поточний день (а заодно і місяць), таким чином роблячи повний оборот за 365 днів. А маленька стрілка позначає поточний день тижня (і годину) і відповідно робить повний оборот за 7 днів. Крім того, на календарі відзначені дати державних свят, релігійні події та знаменні дати.

Вся справа в чарівних бульбашках

Календар від американської компанії - відмінне антистресовий засіб. Адже він дозволяє починати кожен день з маленького задоволення - лопнути пластиковий міхур, що закриває поточну дату. Ось і збулася - творіння коштує $ 29,99.

Хроношредер

Відривні календарі в своєму первозданному вигляді поступово відходять у минуле - настає епоха календарів з вбудованим знищувачем паперу. Таке незвичайне рішення запропонувала дизайнер. У цього календаря (а точніше, шредера) немає кнопки включення або виключення - кожну хвилину він продовжує "різати" минулі дні. Що не кажи, а протягом часу невблаганно ...

Немає коментарів:

Дописати коментар