Powered By Blogger

вівторок, 26 квітня 2016 р.

Незвичайний дизайн стільців

Колекцію EVNI Умберто Даттол презентував на Тижні Дизайну в Мілані, для її створення він використав старі меблі, перетворивши антикварні шафи і тумбочки в фантазійні гігантські творіння. «Ожилі» предмети інтер'єру ніби зійшли зі сторінок книги про пригоди Аліси в Країні чудес. Безумовно, дивлячись на «розмовляючі» стільці-гіганти і на розкладене посеред лісу диво-ліжко, складно не піддатися чарівності цих мебельних творів.
Довгі сюрреалістичні ніжки комодів і тумб роблять їх схожими на величезних павуків, які норовлять відповзти кудись в будь-який момент. Чарівництво якраз і полягає в тому, щоб встигнути насолодитися їх красою і замислитися над тим, що все, що оточує нас, живе своїм неповторним життям, з'єднаним з нашим в єдине ціле.
Про меблі, які можна назвати витвором мистецтва, ми неодноразово писали на нашому сайті. Чого тільки вартують дерев'яні шедеври від John Makepeace, ковані дивини від Sally Bridge і паперові експерименти від Tokujin Yoshioka.
А ось ще одна цікавинка. Коли валюта знецінюється, заповітні скарбнички з монетами стають непотрібними. Однак при бажанні для дрібниці можна знайти відмінне застосування - декорувати нею меблі. Саме так вчинив один з користувачів сайту Reddit, зареєстрований під ніком Callofthegame. Він пенсами прикрасив стільницю - вийшло яскраво і оригінально. Всього йому знадобилося 5218 пенсів, робота зайняла близько 40 годин, оскільки художник ретельно сортував монети за кольором від золотисто-блискучого до темно-шоколадного. Так що він не просто заповнив простір монетами, а ще й прикрасив стіл зигзагоподібним орнаментом.

Немає коментарів:

Дописати коментар