Powered By Blogger

вівторок, 19 квітня 2016 р.

Незвичайний дизайн інтер'єру школи

З точки зору педагогіки, яскравий, незвичайний інтер'єр школи сприяє не тільки стимуляції дитячої уяви, а відповідно зростанню навчального потенціалу, але також допомагає вивчати навколишнє середовище більш ефективно. Чому? Тому що процес пізнання відбувається як свого роду пригода, гра. В яскравому геометричному лісі діти можуть грати у веселі ігри, уявляти, що вони звірятка або щось в цьому дусі.
Дорослі, чиї діти ходять в школу Св. Марії, зустріли цю ідею на ура. «Якби в наших школах такий незвичайний інтер'єр, ставлення до них було б набагато краще», - кажуть вони.
Психологи з цим повністю згодні. Такий яскравий, незвичайний, але в той же час не дратівливий інтер'єр школи сприяє не тільки стимуляції дитячої уяви, але й появі позитивних емоцій, що вкрай важливо у відношенні дитини до школи, в його сприйнятті навчального закладу.
З точки зору бізнесу, ця ідея хороша для дизайнерських компаній, а також для шкіл, як для приватних, так і державних. А якщо дивитися на це більш глобально, то освіта - головний двигун прогресу, і ще невідомо, яке безліч геніальних ідей народять ті дітки, чиїм навчання було приділено належну увагу.
Ідея створити яскравий незвичайний інтер'єр школи з геометричними мотивами належить архітектурної компанії Smith+Tracey Architects.
З точки зору педагогіки, незвичайний яскравий інтер'єр школи сприяє не тільки стимуляції дитячої уяви, а відповідно зростанню навчального потенціалу, але також допомагає вивчати навколишнє середовище більш ефективно.
Такий яскравий, незвичайний, але в той же час не дратівливий інтер'єр школи сприяє не тільки стимуляції дитячої уяви, але й появі позитивних емоцій, що вкрай важливо у відношенні дитини до школи, в його сприйнятті навчального закладу.

Немає коментарів:

Дописати коментар